Agro är en flakvagn från Boro

Specifikation och fakta om flakvagnen Agro från Boro kan du hitta nedan.

Boro Agro är en släpvagn av typen flakvagn och sammanlagt har Boro 7 stycken olika släpkärror som presenteras här på dessa sidor.

Agro från Boro har en lastlängd av 265 cm och 125 cm. Detta ger en lastyta av total 3.31 m². Dessutom har släpvagnen sidor som är 38 cm höga vilket ger en lastvolym på 1.26 m³. Med jord och sand kan du fylla lite större volym. Tänk dock på att maximal tillåten lastvikt är 545 kg.

Agro har en maximal totalvikt på 750 kg vilket gör att släpkärran endast har påskjutsbroms. Du får maximalt köra i 80 km/h med denna släpvagn. Flaket på flakvagnen går att tippa för att underlätta i- & urlastning. Däcken som används på Boro Agro är av typen 155/70R13 som 155 mm breda och har en fälgdiameter av 13 tum vilket motsvarar 330 mm.

ParameterVärde
Bild
Tillverkare
ModellAgro
VagnstypFlakvagn
Tjänstevikt205 kg
Lastvikt545 kg
Totalvikt750 kg
Lastlängd265 cm
Lastbredd125 cm
Lastdjup38 cm
BromsarNej
Tippbart flakJa
Däckstorlek155/70R13
Släpvagnskontakt7-polig
Antal axlar1 st
DragfordonPersonbil
Cirkapris10 995 kr

Boro Agro är vår bästa lilla släpvagn hittills. En mycket robust vagn med förstärkt bakläm och gasfjäder för enkel lastning. Vagnen är speciellt framtagen för dig med fritidsintressen där det kan behöva lastas fyrhjuling, skoter, åkgräsklippare eller liknande.

Video: Boro Agro


Släpvagnar och släpkärror av bäst kvalité finns hosAllt viktigt om släpkärror

Här finns det mycket mer intressant fakta och relevant information om släpkärror och släpvagnar men också en del kul och lustiga saker släpvagnskopplingar och dragkrokar.Bra tillverkare av släpvagnar

Här hittar du de bästa tillverkarna av släpkärror som finns på den svenska marknaden.

Typer av släpvagnar


Meny - Släpkärra
Till förstasidan på www.slapkarra.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Köpa/hyraObromsadBromsadLätt släp