Släpvagnar lantbruk

En kategori släpvagnar som många inte tänkt på är de större släpkärrorna som lastar mer och är tåligare.. Dessa släpvagnar är anpassade för lantbruk och skogsbruk och är ofta anpassade för en speciell syssla. Exempel på dessa specialanpassade släpkärror är maskintrailer, dumper, skogsvagnar, vattenvagnar, balvagnar eller släp avsedda för djurtransport.

Tåliga vagnar för lantbruk

Lantbruksvagnarna är mycket tåliga och kan vara tillverkade av 8 mm flakplåt vilket för att de tål fallande stenblock på något ton. Några av släpen som man använder på gården kopplas till dragfordonet hydraliksystem vilket är att det kan få funktioner som att svänga, eller aktiv bromsning.

Bäst på släp till lantbruk

Sveriges bästa och mest kompletta leverantör av jordbruksvagnar och lantbrukssläp är Kellfri. Är ni på jakt efter ett seriöst bra släp eller vagn som bör ni jämföra alla alternativ med Kellfri.


Släpvagnar och släpkärror av bäst kvalité finns hosAllt viktigt om släpkärror

Här finns det mycket mer intressant fakta och relevant information om släpkärror och släpvagnar men också en del kul och lustiga saker släpvagnskopplingar och dragkrokar.Bra tillverkare av släpvagnar

Här hittar du de bästa tillverkarna av släpkärror som finns på den svenska marknaden.

Typer av släpvagnar


Meny - Släpkärra
Till förstasidan på www.slapkarra.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Köpa/hyraObromsadBromsadLätt släp